Groenstyling & advies

Groen is niet meer weg te denken in het interieur, of je nu je (thuis)werkplek, je woonkamer of slaapkamer neemt, planten kunnen altijd en bijna overal!

Bij het (laten) maken van een interieurontwerp zijn planten vaak de sluitpost, met nog wat overgebleven budget worden hier en daar wat plantjes aangeschaft. Een gemiste kans, planten gaan juist heel goed samen bij het bepalen van stijl en sfeer, dit zou voor het beste resultaat al vrij vroeg moeten worden meegenomen in een interieur ontwerp.

Ook het kiezen van bijpassende potterie is een bepalende factor van het totaalplaatje.

Groenstyling is een vak apart, het gaat veel verder dan bepalen of een plant leuk staat . Naast het feit dat planten hartstikke decoratief zijn en een luchtzuiverende werking hebben zijn er nog meer voordelen o.a; het verbeterd de akoestiek aanzienlijk, werkt ontspannend en wat dacht je van een natuurlijk kamerscherm of tegen inkijk? Groenstyling gaat verder dan een mooie plant en pot uitkiezen, een goed uitgedacht plan met tips over de verzorging van planten, wat past bij de bewoners, de beste standplaats en het combineren van de juiste plantensoorten zijn een belangrijk onderdeel van het totaalplan.

Bij Dorresteijn Stylingstudio kunnen we met veel verstand van planten en groenstyling een goed onderbouwd plantenplan neerzetten, weten we precies welke soort en stijl plant/pot combinatie het best tot zijn recht komt in jouw woon/werkomgeving zodat de planten niet alleen een kers op de taart zijn maar ook echt een statement maken in een ruimte.

groen geluk

Binnen en buiten is meer en meer een echte samensmelting aan het worden, ook hierin kunnen we met onze expertise meedenken en ideeën aandragen. Informeer gerust, er is oneindig veel mogelijk.

Groenstylingproject Zeewolde
bron foto: mooiwatplantendoen