DIY PROJECTEN

Dol ben ik er op, zelf dingen in elkaar knutselen. En die zelfgemaakte items geven je woning nog meer een persoonlijk tintje.

Soms loop je over van de creatieve ideeën, maar er zijn ook wel eens dagen dat je niet echt inspiratie hebt. Ahaaa!! Dan zit je op deze pagina goed, misschien heb je wat aan mijn knutselprojecten, niet te ingewikkeld en redelijk snel klaar, daar hou ik van.

Meer blogs over diy lezen? Check de persoonlijke blogsite https://karientjesblog.wordpress.com/

Veel plezier met creatief bezig zijn, ik zie het graag op Instagram als je een DIY projectje hebt gemaakt, gebruik de hastag #dorresteijndiy.

Voor dit fotowandbord heb je niet veel nodig, een oude lijst, pegboard met houten pinnen en een latje. Zaag het gewenste aantal latjes op de juiste maat en verf de latjes en pinnen in de kleur van je board en laat drogen. Bevestig het board in de lijst met behulp van een tacker of houtlijm.

Als de latjes droog zijn bepaal je waar je de plankjes wilt bevestigen, pinnen erin, latjes erop en klaar is je wandbord.

Vogellamp

Beter goed gejat dan slecht verzonnen zei een vriendin altijd..en idd! Ik zag de laatste tijd de een na de andere ontwerper met een lamp met een dier. Omdat ik de tijgers en flamingo wel beetje ken inmiddels heb ik en heb ik er eentje geknutseld met een kraai.
Mijn zoon vind m helemaal stoer voor
op zijn kamer.
Je maakt deze lamp gemakkelijk zelf..
nodig: *blok hout( ik heb wat uit het open haardhout gezocht)
*kunststof vogel of ander beest (de mijne komt vd action)
*4 schroefjes
*lampje met een trekkoord (bijv kwantum, action of soortgelijks)
Bevestig de vogel op een stevig blok hout, check even.of het stevig genoeg staat als de vogel erop geschroefd is.
Knoop het koord vd lamp aan zijn snavel, let even op de lengte van het houtblok, zorg dat je snoer iets korter geknoopt word zodat de lamp vrij kan hangen.

Nog geen 10 minuten werk en klaar is de kraaienlamp

Buffetkast restyling, met krijtverf kleur zand geschilderd, ruitjes beplakt met aapjesbehang zodat de rommeltjes uit het zicht staan.